Werk in uitvoering

Om het Lunettenpark nog toegankelijker en toekomstbestendiger te maken zijn er op dit moment allerlei herstelwerkzaamheden gaande op de forten. Zo worden de muren van Fort Lunet I en II gerestaureerd, de kazematten hersteld én wordt er overtollig groen op Fort Lunet II weggehaald voor betere toegankelijkheid. 

De komende maanden gaan we ook aan de slag met de herstelwerkzaamheden van de historische Damsluisbrug, het toegankelijk maken van het achterland bij Fort Lunet I en gaan we aan de slag met de watergang van de  Oudwulverbroekwetering en de Koningsweg.

Demobilisatie op hoog niveau

Op het moment is het grondwerk op Lunet II deels al gedaan. Vanaf de pontons zullen de werkzaamheden voor het herstellen van het metselwerk gedaan worden. We beginnen met het weghalen van loszittende en beschadigde stenen en het uithakken van de voegen. Daarna zullen we de muren deels opnieuw metselen en voegen. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke evenementen en nieuwtjes in- en rondom het Lunettenpark! 

Lunettenpark

Het Lunettenpark: de onontdekte groene parel van Utrecht, op steenworp afstand van het centrum. Hier komen ongerepte natuur en militair erfgoed samen en beleef je elke keer weer iets nieuws.